dejan milojevic cz mega

Milojević: Veliki korak ka plej-ofu

Trener košarkaša Mega Leksa Dejan Milojević rekao je da je njegova ekipa napravila veliki korak ka plej-ofu Jadranske lige današnjom pobedom nad MZT-om.
Ovo je velika pobeda za nas imajući u vidu sve probleme sa povredama koje smo imali tokom nedelje. Ovim trijumfom smo napravili veliki korak ka plej-ofu – rekao je Milojević posle utakmice u Skoplju.
Mega je trojkom Danila Nikolića dve sekunde pre kraja utakmice savladala MZT sa 77:76 u 17. kolu Jadranske lige.
-Znali smo da nas očekuje izuzetno teška utakmica pošto je MZT podigao kvalitet igre i formu. Na kraju su naša odbrana i hrabrost doneli pobedu. U meču gde smo u prvom poluvremenu bili bez pogođene trojke i gde smo prvi šut van linije 6,75 pogodili na kraju treće četvrtine, sav naš trud se ipak isplatio – kazao je Milojević.
Strelac poslednjeg koša Nikolić čestitao je saigračima na požrtvovanoj igri i pokazanom karakteru.
-Važna pobeda za samopouzdanje ekipe i borbu za plej-of. Igrali smo agresivnu odbranu, šut nas nije služio, ali smo na kraju došli do zaslužene pobede – rekao je Nikolić.
Trener MZT-a Aleksandar Jončevski rekao je da poraz od Mege neće negativno uticati na njegovu ekipu.
-Koja god ekipa da je pobedila, ne bi bilo nezasluženo. Mega je došla da pobedi, a mi im nismo olakšali posao. Nadam se da ovaj poraz neće negativno uticati na moje igrače, ipak su oni profesionalci i nije im prvi put da izgube na ovaj način – rekao je Jončevski.
Mega će u sledećoj utakmici igrati 2. januara protiv Zadra u Sremskoj Mitrovici.

Povezana vest:  NBA VESTI, Lejkersi konačno pobedili