dejan radonjic cz mega

Radonjić: Držali smo dobar ritam dosta dugo

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da je njegova ekipa u večerašnjem meču protiv Metalaca održala dobar ritam gotovo tokom cele utakmice.
-U duelu protiv Metalca smo ostvarili ono što nam je bitno. Održali smo dobar ritam dosta dugo. U nekoj raspodeli minutaže smo malo posutali, ali smo i tada u finišu dobro odreagovali -rekao je Radonjić novinarima u Pioniru.
Košarkaši Crvene zvezde pobedili su večeras u Pioniru valjevski Metalac sa 86:74 u poslednjoj utakmici 20. kola Jadranske lige.
Zvezda se ovim trijumfom izjednačila na tabeli sa Cedevitom i sada ima skor od 15 pobeda i pet poraza.
-Zadovoljstvo je zbog načina na koji radimo i želja je da tako nastavimo. Odnos mora da se drži i još duži period da bi ekipa bila još bolja i kako bi se što bolje pripremili za bitku za trofeje – rekao je Radonjić.
Trener Metalca Vladimir Djokić naveo je da je Zvezda zasluženo slavila.
-Bilo je to jasno već posle nekoliko minuta. Nama su se dešavale neke košarkaške gluposti. Zvezda je to iskoristila da se odlepi. Poslednji trzaj je bio tri minuta pre kraja, ali ništa više od dostojnog otpora nismo uspeli da pružimo. Želim Zvezdi što više uspeha – kazao je Djokić.
U narednom kolu Crvena zvezda gostuje Partizanu, dok Metalac u Valjevu igra protiv Budućnosti.

Povezana vest:  13. KOLO NLB LIGE, Partizan ostvario još jednu pobedu