dejan radonjic cz lokomtiva

Radonjić: Top8? Dešavaju se iznenađenja!

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao da je njegov tim ostvario veliku pobedu nad Lokomotivom (80:66) u Evroligi, ali da još uvek ne želi da govori o mogućem plasmanu u četvrtfinale.
-Ambijent je bio sjajan, već se to na zagrevanju videlo. Velika pobeda za nas protiv protivnika koji ove sezone igra odlično i samo tri poraza do večeras. Bilo je potrebno da igramo jako dobru odbranu, a od starta smo napravili pritisak, a i u napadu smo bili na visokom nivou – rekao je Radonjić na konferenciji za medije posle meča.
On je poručio da su crveno-beli večeras odigrali jedan od najboljih mečeva u sezoni.
-Ove sezone smo odigrali dosta velikih utakmica i zabeležili velike pobede, šta reći protiv Reala i Himkija…Odigrali smo ovaj meč sa visokom odgovornošću, skocentrisani i zadovoljan sam kako smo odigrali. Posle poraza od Partizana – dodao je crnogorski trener. 
Radonjić je poručio da je još uvek rano da se priča o ambicijama oko plasmana među Top8 ekipa Evrolige.
-Znam da će biti analiza i prognoza i to je normalno. Siguran sam da ćemo u jednom trenutku reći da, ali sada nije trenutak. Dešavaju se iznenađenja i još je rano za neku matematiku – zaključio je Radonjić.
Trener Lokomotive Jorgos Barcokas istakao je da je loša odbrana njegovog tima presudila meč i pohvalio Crvenu zvezdu, rekavši da je ozbiljan kandidat za plasman u Top8 Evrolige.
-Čestitao bih Zvezdi na zasluženoj pobedi. Igrali su čvrsto, posebno u odbrani, dok mi nismo uspeli da kontrolišemo emocije u ovakvoj atmosferi. Igrali smo očajno u odbrani prvo poluvreme, Miler i Kinzi bili su raspoloženi i puni samopouzdanja. Ima još dosta da se igra, biće još iznenađenja u našoj grupi – zaključio je Barcokas.

Povezana vest:  Filipovski: Još se bavimo sobom