aleksandar_trifunovic_trener_kkcz1PLEJ OF

Trifunović: trudićemo se da držimo meč pod kontrolom

 

Trener košarkaša Crvene zvezde Alekandar Trifunović istakao je da će se njegovi izabranici u sutrašnjem, drugom mecu polufinalne serije plej-ofa domaćeg šampionata protiv Partizana truditi da drže kontrolu utakmice u svojim rukama koliko je to moguće.

„Crno-beli“ su sinoć ubeđivo dobili prvi okršaj sa 94:73, a u finale plej-ofa plasiraće se ekipa koja u seriji zabeleži dve pobede.

Povezana vest:  FMP nastavlja pobednički niz u TOP 16 Evročelendž kupa

-Bez obzira na sve probleme koji nas prate, želja i energija moraju da budu na najvišem nivou – poručio je Trifunović i dodao da je neophodno da se ekipa oporavi od napora iz prvog meča za državnim prvakom.

Mladi stručnjak svestan je da „crveno-beli“ nemaju veliki fond kvalitetnih igrača, ali dodaje da će cilj Zvezde u sutrašnjem derbiju biti da pruži što jači otpor večitom rivalu koji je izraziti favorit za plasman u finale.

Povezana vest:  Košarkaši Srbije igraju protiv Češke u polufinalu kvalifikacionog turnira

Krilni centar Crvene zvezde Oliver Stević tvrdi da još ništa nije rešeno i napominje da će se on i njegovi saigrači potruditi da isprave greške iz prve utakmice.

-Moramo jače da odgovorimo na njihovu agresivnu igru u odbrani. Siguran sam da nismo bez šansi i da možemo, uz pravilan pristup obavezama, da odigramo neizvesnu utakmicu – zaključio je Stević.

Povezana vest:  Vujošević: U ovim uslovima igrači su dali maksimum

Utakmica Crvena zvezda – Partizan igra se sutra od 18 časova u hali „Pionir“.