navijaci zvezda olimpijakos

U „Milenijum“ samo sa dnevnom kartom

Preuzimanje dnevnih karata za utakmicu Crvena zvezda Telekom – Anadolu EFES, koja se igra u Vršsuc 26.februara, za vlasnike sezonskih karata KK Crvena zvezda Telekom obavljaće se u ponedeljak i utorak, u tri poslovnice Eventima u Beogradu.
KK Crvena zvezda Telekom obaveštava sve vlasnike sezonskih ulaznica u ovoj takmičarskoj sezoni, da će karte za utakmicu Crvena zvezda Telekom – Anadolu EFES koja se igra 26.02.2016.godine u Vršcu, moći da preuzmu u ponedeljak i utorak, 22 i 23.februara, na prodajnim mestima Eventima u Domu Omladine, PC Ušće i Kombank Areni u Beogradu.

Povezana vest:  REGIONALNA LIGA, Jovanović: Nismo pronašli ritam, Laško zasluženo slavio

Neophodno je da pri preuzimanju dnevnih ulaznica (koje za vlasnike sezonskih karata važe samo za ovaj meč) koje će trajati dva dana od 10 do 20 časova, svi zainteresovani, ponesu svoje sezonske ulaznice radi evidencije, jer zbog posebne procedure, ulazak u dvoranu „Milenijum“ nikome bez dnevne ulaznice, neće biti omogućen.

Klub obaveštava svoje navijače i vlasnike sezonskih ulaznica, da je ovakva procedura neophodna zbog tehničkih ograničenja dvorane „Milenijum“ i važi samo za ovu utakmicu.

Povezana vest:  Zvezda poražna u Strazburu iako je imala ubedljivo vođstvo

Prodaja pojedinačnih karata za utakmicu 8.kola TOP 16 faze Evrolige između Crvene zvezde Telekom i Anadolu EFES-a, počinje u sredu 24.februara od 12 časova, a tim povodom klub će se oglasiti dodatnim saopštenjem.