milojevic teren 2

Milojević: Nećemo se uplašiti, niti predati u finalu

Trener košarkaša Mega Leksa Dejan Milojević rekao je danas da se nada trofeju u Kupu Radivoja Koraća i da se njegova ekipa neće predati ko god joj bio protivnik u finalu.
-Sportski je nadati se, učim svoje igrače da se ne predaju i kad imaju jedan odsto šanse. Pokazali smo da možemo da igramo kvalitetno protiv kvalitetnijih protivnika od nas. Nećemo se uplašiti – rekao je Milojević novinarima posle utakmice u Nišu.
Mega je sa 97:86 savladala Metalac i u finalu Kupa će igrati protiv pobednika duela izmedju Crvene zvezde i Partizana. Milojević je istakao da bi voleo da se u finalu sastane sa Partizanom, zbog trenera tog kluba Aleksandra Džikića i da ga pobedi.
Trener Mege je ocenio da je Zvezda favorit u drugom polufinalu, ali i da Partizan ima svoje šanse.
-Zvezda nema previše loših strana, favorit je i protiv Partizana i sutra protiv nas, pod uslovom da prodje – rekao je Milojević.
On je rekao da je jako zadovoljan pobedom i partijom svojih igrača u polufinalu protiv Metalca.
-Znao sam da nas ne očekuje lak zadatak, morali smo dobro da se pomučimo. Poučen iskustvom iz prethodnih utakmica, znao sam da se Metalac nikad ne predaje, što je pokazao i kada se rezultatski približio. Želim im da opstanu u Jadranskoj ligi pa da se i dalje borimo jedni protiv drugih – rekao je Milojević.
Plejmejker Mege Nikola Ivanović kazao je da je zadovoljan partijom svoje ekipe u polufinalu.
-Veći deo meča smo igrali na visokom nivou, napravili uvertiru za sutra, a i uspeli da odmorimo neke igrače. Bilo je i opuštanja, neozbiljnih stvari, prvenstveno u odbrani, ali smo sve u svemu odigrali kvalitetno – kazao je Ivanović.
Trener Metalca Vladimir Djokić čestitao je Megi i poželeo joj uspeh.
-Utakmica je bila lepa za oko, probali smo da pariramo, iako smo imali mnogo problema sa povredama. Mega je imala veću energiju i želju, bila je agresivna u napadu, a mi smo imali mnogo izgubljenih lopti – rekao je Djokić.
On je dodao da je Mega zasluženo pobedila i poželeo joj sreću u finalu Kupa. Centar valjevskog kluba Djordje Majstorović rekao je da je Mega zasluženo pobedila i poželeo joj dobru utakmicu u finalu.
-Tražili smo rešenja na mahove i izgledali dobro. Donekle smo uspeli da budemo dostojan protivnik, pored svih problema koje imamo – rekao je Majstorović.
Finale će se igrati sutra od 21 sat u niškoj dvorani Čair.

Povezana vest:  Laboral otpustio Vajta