dejan radonjic cz cibona

Radonjić: Očekujem reakciju i pravo lice protiv Efesa

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je danas da ekipa mora da pokaže reakciju posle neuspeha u Kupu Radivoja Koraća i pokaže pravo lice protiv Efesa u Evroligi. 
-Pokušaćemo u ovih par dana da se adaptiramo na halu u Vršcu. Čeka nas prvi meč drugog dela Top16 , sedam velikih utakmica. Efes predvodi jedan od najboljih trenera Dušan Ivković, na svim pozicijama imaju ogroman kvalitetom. Moramo da odigramo jako dobro kako bismo napravili podvig – rekao je Radonjić na konferenciji za medije u hali „Aleksandar Nikolić“.
On je dodao da očekuje reakciju ekipe posle neuspeha na završnom turniru KUpa Radivoja Koraća u Nišu.
-Nismo ostvarili željeni rezultat u Nišu. Imali smo dosta situacija posle poraza i tu razlike nema. Pritisak je stalno prisutan i prošli smo taj period dosta puta. Naša reakcija mora da bude prava i da na taj način smanjimo kvalitet Ertela, Brauna, Osmana i ostalih sjajnih igrača Efesa. Daćemo sve od sebe da pokažemo pravo lice protiv Efesa.
Prema njegovim rečima pobeda bi za oba tima značila mnogo, ali i da posle toga ima još da se igra i bori za plasman u cetvrtfinale elitnog takmičenja.
Radonjić je dodao da se nada maksimalnoj podršci u „Milenijumu“ s obzirom na to da je „Pionir“, odnosno dvorana „Aleksandar Nikolić“ zauzeta zbog priprema za Dejvis kup meč između tenisera Srbije i Kazahstana.
-Situacija je kakva takva jeste. Imaćemo i tamo navijače, verujem da će nam pomoći još više. Siguran sam da će biti pravi ambijent – poručio je Radonjić.
Utakmica 8. kola E grupe Top16 faze Evrolige između Crvene zvezde i Efesa igra se u petak od 20 sati u Vršcu.

Povezana vest:  Vujošević: Mega je treća snaga u srpskoj košarci