dejan radonjic cz tajfun

Radonjić očekuje tešku utakmicu protiv Krke

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je danas da će Krka pokušati da iznenadi njegovu ekipu u predstojećoj utakmici poslednjeg 26. kola Jadranske lige i da očekuje težak duel pošto se beogradski tim bori za drugo mesto na tabeli, a slovenački za opstanak u regionalnom takmičenju.
-Došli smo u poziciju da igramo za drugo mesto sa Krkom, dolaze da nas iznenade, jer se bore za opstanak. Osim dve utakmice, sve ostale se igraju u isto vreme i ne znam zbog čega je to tako. Vraćamo se u dvoranu ‘Aleksandar Nikolić’ , prvi trening ćemo obaviti u ponedeljak ujutro, a meč protiv Krke je vrlo važan. Ovo je veoma važan momenat za nas, sledi nam serija evroligaških mečeva i u svakom želimo da napravimo što bolji rezultat – rekao je Radonjić.
Košarkaši Crvene zvezde sutra od 18 časova u hali „Aleksandar Nikolić“ igraju protiv Krke, utakmicu poslednjeg 26. kola Jadranske lige.
Zvezda je druga na tabeli skorom od 19 pobeda i šest poraza i ima pobedu više od ; trećeplasirane Cedevite pa će eventualnim trijumfom u sutrašnjem duelu obezbediti drugo mesto pred plej-of i prednost domaćeg terena. Krka je u donjem delu tabele i nalazi se u grupi sa ekipama koje imaju po 10 pobeda i 15 poraza.
Radonjić je naveo da je zdravstveni bilten u ekipi vrlo dobar i da će svi igrači biti spremni za utakmicu.
U prvom delu sezone u Novom Mestu, Zvezda je pobedila sa 71:65.
Prodaja karata za sutrašnju utakmicu obavljaće se osim u poslovnicama Eventima i na dan utakmice na blagajni hale „Aleksandar Nikolić“.

Povezana vest:  NLB LIGA, Pobeda Zvezde, poraz Cibone