Trener košarkaša Mega Leksa Dejan Milojević rekao je da se njegova ekipa mučila danas protiv Borca, iako je zabeležila ubedljivu pobedu u Čačku.
-Utakmica je bila teška baš kako sam i očekivao. Dobro smo se pomučili da dođemo do pobede. Uspeli smo da uvedemo Borac u naš ritam, brzu igru sa puno poena gde se moja ekipa najbolje snalazi i sam rezultat govori kakva je igra bila – rekao je Milojević posle utakmice u Čačku.
Mega je bila ubedljiva i pobedila u trećem kolu Super lige sa 109:89.
-Opasno su pripretili u trećoj četvrtini, ali smo dobro reagovali i podigli na preko 10 i uspeli da održimo to do kraja. Želim puno sreće Borcu u nastavku takmičenja – rekao je Milojević.
Plejmejker Mege Aleksandar Rašić je kazao da je njegova ekipa nametnula svoj ritam.
-Pokušali smo od samog početka da odigramo onako kako smo želeli, agresivno u odbrani, da limitiramo ekipu Borca i nametnemo naš ritam i mislim da smo u najvećem delu utakmice u tome uspeli, što je bio i glavni razlog naše pobede. Borcu želim sreću u nastavku takmičenja, a nama ostaje da se spremimo za sledeću utakmicu, da ozbiljno shvatimo svakog protivnika i da idemo na pobedu u svakom meču – kazao je Rašić.

Povezana vest:  Olimpijakos poveo u finalu grčkog plej-ofa