Svetska pop zvezda Džastin Timberlejk (Justin Timberlake) nastupio je večeras tokom finala 61. Eurosonga, u „Gloub areni“ u Stokholmu.
Pevač je uživo u pratnji svog benda otpevao hit „Rock your body“ i premijerno izveo svoju novu pesmu „Can’t stop the feeling“, objavljenu 5. maja, a koju mnogi kritičari već ocenjuju kao hit leta.
Timberlejk je poručio pevačima u Zelenoj sobi da zna koliko su nervozni kao predstavnici svojih zemalja, čestitao im na tome, ali je priznao da je i sam nervozan jer nastupa pred 200 milona gledalaca.
On je prethodno svom tviter nalogu napisao da je počastvovan što će se pojaviti na sceni na kojoj su tokom večeri nastupili brojni talentovani umetnici.
Ovo je inače prvi put u istoriji takmičenja za „Pesmu Evrovizije“ da se jedna svetska zvezda koja se ne takmiči u izboru, pojavi na sceni Eurosonga.
Producenti ovog velikog evropskog muzičkog takmičenja su posebno ponosni jer su Timberlejkovu pesmu radili švedski kompozitori Šelbek i Maks Martin, koji je radio s brojnim svestskim muzičkim imenima.

Povezana vest:  Džef Bek na Summertime festivalu