vujosevic_slavlje_makabiPLEJ OF, FINALE

Vujošević traži podršku navijača

 

U prvoj finalnoj utakmici plej ofa košarkaškog prvenstva Srbije sutra se u Beogradu sastaju Partizan i Hemofarm, a uoči tog susreta šef stručnog štaba „crno-belih“ Duško Vujošević kaže da će njegovim igračima biti neophodna velika podrška navijača.

„Biće nam potrebna velika pomoć. Sve važne pobede smo postigli uz podršku navijača i siguran sam da bi i njima bilo veoma žao da ovakvu sezonu ne krunišemo osvajanjem titule prvaka. Navijači su zaslužni za dobre rezultate, ali ne bi bilo dobro da jednim delom budu krivi ukoliko ne podrže ekipu, a dođe do neuspeha“, rekao je Vujošević.

Povezana vest:  EVROLIGA, Rezultati 8. kola i tabele grupa

Trofejni trener kaže da je ekipa dosta potrošena, pre svega emotivno i da će joj zbog toga biti potrebna podrška sa tribina.

-Ulaz će biti slobodan i da budem iskren, uopšte ne bih razumeo ukoliko Pionir sada ne bude pun, a na utakmicama Evrolige, kada su karte dosta skupe, tribine su krcate – kaže Vujošević.

Povezana vest:  Obradović: Cilj je da napredujemo iz utakmice u utakmicu

Partizan i Hemofarm su ove sezone odigrali šest utakmica, od kojih su crno beli dobili pet puta. Sve su to, međutim, bili krajnje neizvesni dueli koji su odlučivani u poslednjim trenucima, pa se i u predstojećoj finalnoj seriji, koja se igra do tri pobde, očekuje velika borba.

Prvi meč finalne serije na programu je u ponedeljak od 18 časova u „Pioniru“, a ulaz je slobodan.

Povezana vest:  FAJNAL 4, REGIONALNA LIGA, Jovanović: U Tel Avivu jedna od težih završnica lige