Trener košarakša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da je večerašnjom pobedom nad Mega Leksom ostvaren prvi cilj i da očekuje težu drugu utakmicu polufinalne serije u Sremskoj Mitrovici.

-Ostvarili smo ono što smo želeli, odbranili smo svoj teren. Sve naše utakmice sa Megom su teške. Moglo je bolje u napadu, ali smo gradili rezultat i bili bolji od protivnika. Svestan sam da nas čeka teška utakmica u Mitrovici, oni su kod kuće uvek dobri – rekao je Radonjić novinarima posle utakmice u Beogradu.

Povezana vest:  Marić osudila nemile događaje na finalu Kupa Koraća

Zvezda je povela u polufinalnoj seriji Suepr lige, pošto je na svom terenu sa 77:66 pobedila Megu. Radonjić je rekao da je sve u redu sa Kvinsijem Milerom, koji je pred kraj utakmice napustio igru zbog povrede.

-Miler je odbio udarac u nogu i ništa više – dodao je Radonjić.

Centar crveno-belih Vladimir Štimac rekao je da je utakmica bila teška.

-Mega igra odličnu košarku, ovo je tek početak. Zadovoljni smo pobedom i idemo u goste da probamo da što pre ovo završimo – rekao je Štimac.

Povezana vest:  Vukoičić: Težak žreb, ali naše ambicije su velike

Trener Mege Dejan Milojević rekao je da je Zvezda zasluženo pobedila i da je razlika trebalo da bude mnogo veća.

-Zvezda je apsolutno bila bolja u svim segmentima i ova rrazlika nije realna, trebalo je da izgubimo sa 20. Što pre ovo treba da zaboravimo i da probamo da vratimo sebe u Beograd i treću utakmicu. Igrači izgube samopouzdanje kada se izgubi pet puta i jednostavno nije bilo dovoljno vere – rekao je Milojević.

Povezana vest:  Radonjić: Dugo čekana pobeda u Beogradu

Njegov košarkaš Rade Zagorac je kazao da je Mega igrala veoma loše.

-Od prvog minuta do poslednjeg smo igrali jako loše. Nedostajala nam je energija, što moramo da imamo protiv Zvezde koja je kvalitetnija od nas – kazao je Zagorac.

Naredna utakmica igraće se u nedelju od 20.00 u Sremskoj Mitrovici.