Košarkaška liga Srbije (KLS) novčano je danas kaznila klubove i igrače FMP i Partizan i trenera Mega Leksa Dejana Milojevića zbog tehničkih grešaka u utakmicama polufinalnih serija plej-ofa. Kako se navodi u saopštenju KLS, FMP je kažnjen sa ukupno 84.000 dinara, Partizan sa 24.000, a Milojević sa 36.000.

Košarkaši FMP-a Aleksandar Bursać i Filip Čović kažnjeni su sa po 12.000 dinara zbog dobijenih tehničkih grešaka na utakmici s Partizanom. Klupa ekipe iz Železnika kažnjena je sa 24.000 zbog dobijene tehničke greške, što je bio njen drugi ponovljeni prekršaj, a zatim i sa 36.000 dinara, zbog tehničke greške, što je treći ponovljeni prekršaj.

Povezana vest:  Pripreme muške seniorske reprezentacije na Kopaoniku, dan posvećen novinarima

Košarkaš Partizana Novica Veličković kažnjen je sa 12.000 zbog dosudjene tehničke greške, a istim iznosom kažnjena je i klupa crno-belih.

Trener Mega Leksa Dejan Milojević kažnjen je sa 12.000 dinara zbog teničke greške na utakmici sa Crvenom zvezdom, a zatim i sa 24.000 zbog drugog ponovljenog prekršaja.

Košarkaši Partizana i FMP-a sutra od 21 čas u hali „Aleksandar Nikolić igraju treću polufinalnu utakmicu plej-ofa Superlige Srbije.

Povezana vest:  Repeša se dogovorio sa Poljacima