Trener košarkaša Partizana Aleksandar Džikić rekao je danas da njegova ekipa mora mirno da udje u treću polufinalnu utakmicu plej-ofa Superlige protiv FMP-a, a klub je pozvao navijače da navijaju sportski i ne dozvole da se „ostvare želje pojedinaca“.

-U utakmicu moramo da udjemo mirni i svesni svojih kvaliteta i potencijala. Utakmica iz Železnika mora da se zaboravi jer je iza nas. Važna nam je i podrška sa tribina i svest o tome da ne smemo da dozvolimo da nas isprovociraju, jer su tendencije pojedinih i više nego jasne – rekao je Džikić za klupski sajt.

Povezana vest:  Nelson prešao u Panatinaikos

Košarkaši Partizana sutra od 21 čas u hali „Aleksandar Nikolić“ igraju protiv FMP-a treću odlučujuću utakmicu polufinala plej-ofa Super lige Srbije. Cena ulaznica za tribine je 300 dinara, dok je za parter potrebno izdvojiti 500 dinara.

Partizan je u prvoj utakmici prošle subote pobedio sa 82:63, a sinoć je u Železniku izgubio sa 74:79. FMP nije dozvolio navijačima Partizana da udju u halu, a dva kluba su tokom jučerašnjeg dana podigla tenziju saopštenjima.

-FMP je pokazao kvalitet i mi na to moramo da odgovorimo igrom koja nas je dovela da pobede u prvom meču. Ne očekuje nas lak zadatak, ali verujem da smo sposobni da pružimo najviše kada je najvažnije – rekao je košarkaš Partizana Edo Murić.

Košarkaški klub Partizan pozvao je navijače da navijaju sportski i bez uvreda.

Povezana vest:  EVROLIGA, Partizan mt:s kažnjen sa 7.000 evra

-KK Partizan poziva svoje verne navijače da kao i nebrojeno puta do sada nose momke u crno-belim dresovima tokom svih 40 minuta utakmice. Istovremeno, klub apeluje na navijače da navijaju isključivo sportski, bez ikakvih uvreda ili ubacivanja predmeta u teren. Posle prve utakmice polufinala, klub je već žestoko kažnjen, što nam jasno ukazuje da je sledeća kazna igranje pred praznim tribinama ukoliko se plasiramo u finale. Budimo pametni i nemojmo dozvoliti da se želje pojedinaca ostvare. Srce, ruke glas. Svi kao jedan! – navodi se u saopštenju.

Povezana vest:  Bogdanović MVP i druge runde plej-ofa Evrolige

Pobednik duela igraće u finalu protiv branioca titule Crvene zvezde, koja je u dve utakmice pobedila Mega Leks.