Košarkaški klub Partizan pozvao je svoje navijače da u večerašnjoj utakmici protiv Crvene zvezde svu energiju usmere ka crno-belima, da naprave vrelu atmosferu, ali bez incidenata i vredjanja protivnika, inače će klub ponovo biti oštro kažnjen.

-U četvrtom meču finalne serije plej-ofa Superlige, Partizan je večeras ponovo domaćin. Kao i do sada, podrška sa tribina će biti ogroman podstrek za igrače u crno-belim dresovima da svih 40 minuta, još jednom pruže svoj maksimum. I pored zavidnog nivoa organizacije druge utakmice finalne serije, naš klub je za svaki pojedinačni ispad drakonski kažnjen. Takodje, klub je oštro kažnjavan i za pojedinačne ispade kada je domaćin bio naš večerašnji rival – navodi se u saopštenju na sajtu Partizana.

Povezana vest:  Crvena zvezda pomaže ugrožene likom broju građana naše zemlje.

Košarkaši Partizana igraju večeras od 21 čas u hali „Aleksandar Nikolić“ kao domaćini protiv Crvene zvezde, četvrtu utakmicu finalne serije plej-ofa Superlige. Zvezda vodi sa 2:1 u pobedama i potrebna joj je još jedna da odbrani titulu, a Partizan bi pobedom nastavio finalnu seriju.

-KK Partizan poziva svoje verne navijače da svu energiju usmere isključivo na podršku našim košarkašima na parketu. Hala Pionir, dom u kojem smo zajedno izvojevali mnoge velike pobede, večeras mora biti primer svima. Vrela atmosfera, bez ikakvih incidenata, vredjanja, ubacivanja predmeta na teren i korišćenja pitrotehnike. Svi zajedno, u stanju smo da još jednom pomerimo granicu posvećenosti crno-belim bojama! – navodi se u saopštenju.

Povezana vest:  Denver pred eliminacijom, dabl-dabl Jokića