MK Group, treću godinu zaredom, nastavlja da pruža podršku Košarkaškom savezu Srbije, a danas su ugovor o saradnji potpisali Miodrag Kostić, predsednik MK Group i Andrija Kleut, potpredsednik KSS i direktor kvalifikacionionog  turnira. Potpisivanju su prisustvovali Aleksandar Đorđević, selektor košarkaške reprezentacije Srbije i reprezentativci. Podrška košarkašima podrazumevaće pripreme naše reprezentacije u hotelu Grand na Kopaoniku.

„Izuzetno nam znači podrška kompanije MK Group. Drago nam je što su sa nama prijatelji koji su nas i ranije podržavali. Nadamo se da će se istorija ponoviti“, izjavio je Aleksandar Đorđević, selektor košarkaške reprezentacije Srbije.

Povezana vest:  Zadar pobedio Cibonu

„Podrška talentovanim pojedincima i grupama oduvek je bila sastavni deo naše strategije i poslovanja. Drago nam je što je kompanija MK Group  kao i do sada uz Košarkaški savez Srbije. Kopaonik je bio početna stanica košarkaške reprezentacije za pohod na srebrnu medalju osvojenu pre dve godine na Svetskom prvenstvu u Madridu. Ovoga puta nadamo se da će naši momci pobediti na kvalifikacionom turniru i da ćemo se ponovo videti, ali na njihovim pripremama, u hotelu Grand na Kopaoniku, uz želju da ponove i nadmaše uspeh iz Madrida“, izjavio je ovim povodom Miodrag Kostić, predsednik MK Group.

Povezana vest:  Varda pregovarao sa Zvezdom, a prešao u Olimpiju

MK Group prepoznata je kao kompanija koja kontinuirano pomaže i pruža podršku brojnim pojedincima, udruženjima i institucijama, u nameri da društvo u kojem posluje učini humanijem i boljem. Kao pouzdan partner društvu, do sada je učestvovala u brojnim akcijama i donacijama pružajući pomoć sportski orijentisanim aktivnostima i pojedincima.