Organizovanjem promocije novih Nike Air Presto Ultra Flyknit patika, održane u sredu 15. juna, prodavnica BUZZ SNEAKER STATION još jednom je privukla veliku pažnju javnosti i time nastavila da oduševljava istinske zaljubljenike u patike. Ovog puta za mesto promocije BUZZ je odabrao “Poslastičarnicu“ u centru Beograda i pretvorio je u pravi Presto Candy Shop.

U jedinstveno opremljenom Presto Candy Shop-u prisutni su uživali u sladoledima i šećernim vunama specijalno pripremljenim u bojama Nike Air Presto Ultra Flyknit modela, muzici koju je puštao DJ Laki i druženju sa ličnostima iz sveta sporta, muzike i umetnosti.

Povezana vest:  Predstavljena osvežena NIVEA Q10 linija (FOTO)

Mnogobrojnim posetiocima pridružili su se predstavnici medija kao i poznati, među kojima su bili glumac Vladimir Aleksić, manekenka Danijela Dimitrovska, stiliskinja Kristina Bekvalac, sportista Ivan Markioli član Bar Brothersa, vizuelna umetnica Vera Vuksanović i BUZZ CREW Jelena Nikolić Cobe, Marko Đorđević Maks i Aleksandar Marković Lex.

Zadržavajući formu svog izvornog modela, Nike Air Presto Ultra Flyknit danas predstavlja tehnološki usavršen model legendarnog dizajnera Tobija Hetfilda. Vizija, u početku niskog modela, bila je stvoriti laganu patiku što sličniju čarapi, visokog kvaliteta prepoznatljivu po svojoj prozračnosti.

Povezana vest:  Nevena Božović promovisala spot "Bal"

Kombinovanjem Presto i Flyknit tehnologije anatomija patike i stopala potpuno se ujedinjuje u pokretu, omogućavajući formi da se maksimalno prilagodi funkcionalnosti. Ovog proleća dolazi nam u tropskim bojama i kombinacijama od žute i plavo bele do narandžaste i zelene.

Svoj Nike Air Presto Ultra Flyknit model možete pronaći u BUZZ prodavnicama u Beogradu, Knez Mihailova 21 i Ušće Shopping Centar.

Povezana vest:  Kultni film sada kao knjiga - "Tito i ja" u prodaji od 9. decembra