Ivana Kačar iz Novog Sada pobednica Blend-a-med Mycoversmile takmičenje

Ivana_Kacar_pobednicaMycoversmile takmičenje, koje je organizovao Blend-a-med 3D White Pearl, sinoć je imalo veliko finale, na kom je gospođica Ivana Kačar iz Novog Sada ponela titulu najbisernijeg osmeha Srbije. Završnicu takmičenja, održanu u beogradskom klubu Noir, ispratili su brojni gosti, predstavnici medija i ljudi iz javnog života, uživajući u prelepim osmesima deset finalistkinja, koje su nosile za ovu priliku specijalno dizajnirane haljine 3D WHITE Pearl kolekcije. 

Nakon Mycoversmile on line takmičenja, koje je tralo dva meseca, deset finalistkinja izabrano je na osnovu glasova posetioca mycoversmile veb sajta. Sinoć se ovih deset devojaka lično predstavilo članovima izabranog žirija koji su činili Tanja Milinković, predstavnica kompanije Procter&Gamble, Nataša Davidov, glavna i odgovorna urednica časopisa Cosmopolitan, Jelena Jovanović, urednica sekcije Lepota u časopisu Cosmopolitan, dr Milan Pavlović, zubar i Adriana Čortan, poznata voditeljka i manekenka, pred kojima je bio težak zadatak da izaberu devojku sa najlepšim „bisernim“ osmehom. 

Povezana vest:  Uz brojne zvezde, vatromet i glamuroznu žurku Naxi radio proslavio 21. rođendan

Sam događaj organizovan je u poznatom beogradskom klubu, koji je ovog puta prigodno bio „presvučen“ u biserno belo, gde je publika imala priliku da uživa u defileu deset finalistkinja koje su nosile modele Blend-a-med 3D WHITE Pearl kolekcije za koju je dizajnirala Dragana Ognjenović. Boško Jakovljević je bio zadužen za opuštenu atmosferu i dobru zabavu gostiju, navijajući za finalistkinje, a Ana Pendić i Iva Štrljić su dale svoj doprinos izboru „najbisernijeg“ osmeha i podržale devojke, pridruživši im se u šetnji na modnoj pisti. 

Najlepsi_osmeh_u_publici-MarijaPop-Bozinovski_i_Marko_DjurovskiGospođica Ivana Kačar osmehivaće nam se sa naslovne strane specijalnog aprilskog izdanja časopisa Cosmopolitan, posvećenom lepoti i značaju prelepog osmeha, u kojem će biti predstavljene sve finalistkinje. Nakon izbora najlepšeg osmeha među deset finalistkinja, žiri je glasao i za najlepši osmeh među prisutnim gošćama. Pobednica ovog izbora je Marija Pop – Božinovski, koja je nagrađena bisernim setom. 

Povezana vest:  Ovacije za glumce na premijeri filma "Igra u tami"

Znajući da divne oči i osmeh koji oduzima dah imaju ključnu ulogu kada je u pitanju ženska lepota, stručnjaci sa Blend-a-med – Oral-B Instituta, kreirali su novu pastu za zube za izbeljivanje, inspirisanu tajnama koje se mogu naći u dubinama okeana, uz primenu najnovije tehnologije u oblasti izbeljivanja zuba, kao i adekvatnu njoj pripadajuću četkicu za zube. Kao rezultat dobili smo Blend-a-med 3D WHITE Pearl pastu za zube, sa svojim inovativnim ukusom i izgledom, koja doprinosi lepoti vašeg osmeha, otkrivajući biserno beo osmeh za samo dve nedelje. Ova pasta za zube pruža sofisticirano, kozmetički dubinsko beljenje zuba otklanjajući površinske fleke. Kroz svoju bogatu formulu koja sadrži ekstrakt pravog bisera, Blend-a-med 3D WHITE Pearl: a) otklanja površinske mrlje sa čak i najzavučenijih delova zuba do kojih četkica dopire, b) polira površinu zubne gleđi i c) sprečava ponovno javljanje fleka. Kao idealna dopuna ovom inovativnom asortimanu pasti za zube, Oral-B predstavlja i 3D White Pearl četkicu koja pomaže daljem redukovanju površinskih fleka. Nova Oral-B 3D White Pearl četkica sadrži vibrirajuću tehnologiju koja omogućava dlačicama četkice da vibrirajući poliraju i otklanjaju fleke na zubima. Uz to, glatka i meka četkica nežno otklanjaja plak, čak i na teško dostupnim mestima između zuba. Sve što vam je neophodno za biserno beli osmeh! 

Povezana vest:  UČENICI IZ ARANĐELOVCA UČESTVOVALI U COCA-COLA SPORTSKOM DANU