Jack Daniel’s Experience (JDX) backstage na EXIT-u ove godine donosi autentičnu  slavljeničku zabavu, povodom obeležavanja jubilarne 150. godišnjice postojanja Jack Daniel’s destilerije. Tokom četiri dana u JDX Backstage-u biće predstavljeni novi muzički talenti, nastupaće poznate ličnosti i brojni bendovi iz regiona, koje tradicionalno okupljaju rekordan broj ljudi iz godine u godinu.  I uoči ovogodišnjeg EXIT-a JDX Backstage objavljuje konkurs POSTANI JACK ZVEZDA, koji muzičkim entuzijastima i strastvenim ljubiteljima muzike pruža šansu da osvoje jednočasovni DJ nastup na Exit-u! Konkurs će biti postavljen na Jack Daniel’s Serbia Facebook stranici i biće otvoren do 26. juna.

Povezana vest:  Princ Vilijem ostavlja Kejt na dva i po meseca

Ove godine JDX obećava posebne magične trenutke, jer 7. put stiže na Petrovaradinsku tvrđavu, a No.7 je poznata oznaka na Jack Daniel’s boci, koja je  već  više od veka misteriozna jer se ne zna šta tačno označava –  7 ljubavi gospodina Džeka ili njegov srećan broj.

Jack Daniel’s Experience (JDX) je nastao kao odraz avanturističkog duha samog Džeka Denijela, strastvenog ljubitelja dobre muzike i uživanja. Sam izgled stejdža doživljaj je za sebe jer verodostojno prenosi izgled gradića Tenesija i duh Linčburga, mesta odakle je Džek krenuo. Osim sjajne muzike, posetioci će moći da se oprobaju u različitim igrama  i osvoje poklone.  Ljubitelji dobrog zvuka i zabave imaće priliku da se upoznaju sa interesantsnim detaljima iz života  Džeka Denijela, ali i o familiji viskiji ovog čuvenog brenda koji u Srbiji distribuira Coca-Cola HBC Srbija.

Povezana vest:  Od ego-centričnoj ka eko-centričnoj arhitekturi: Šesti međunarodni kongres “Održiva arhitektura – energetska efikasnost”

Ulaz na JDX Backstage je omogućen isključivo punoletnim registrovanim posetiocima, akreditovanim novinarima i VIP gostima festivala. Registracija za JDX Backstage PASS će biti omogućena svim prijateljima Džeka na Jack Daniel’s Serbia Facebook stranici, pratite je pažljivo.