Aleks maricPLEJ OF, FINALE

Košarkaši Partizana presrećni osvajanjem nove titule

 

Košarkaši Partizana bili su presrećni posle osvajanja devete uzastopne titule prvaka Srbije, a novinarima u Beogradu su uglavnom rekli da im je ovo najbolja sezona u karijerama.

-Super… ovo mi je daleko najlepša i najbolja sezona u karijeri, a mislim i svih nas – rekao je nasmejani Aleksandar Marić, koji je proglašen za najkorisnijeg igrača.

Partizan je titulu osvojio pošto je u finalu plej-ofa pobedio Hemofarm sa 3:0. Poslednji meč, večeras u Beogradu, nije se igrao jer vršačka ekipa nije želela da dođe na utakmicu.

Povezana vest:  Entoni Majls potpisao za Zvezdu

Osvojili smo ove sezone sve osim Evrolige, a tu su nam falili centimetri da dođemo do finala. Centimetri ili sekunde, kako se gleda. Hvala saigračima, stručnom štabu, navijačima, Beogradu i Srbiji na svemu što su uradili za nas. Sezona jeste bila dugačka, ali sa ovim momcima nikad nije dosadno – rekao je Marić.

Plejmejker Lester Mekejleb po običaju nije bio mnogo rečit, ali nije skidao osmeh sa lica.

Povezana vest:  19. KOLO NLB LIGE, Odlaže se gostovanje Partizana u Sarajevu

-Osećam se zaista sjajno, stvarno smo mnogo postigli. Još nisam odlučio da li ću ostati. Kad odem kući i razmislim, onda ću znati – rekao je popularni Bo.

Lorens Roberts takođe je bio jako srećan i rekao je da je uživao u proslavi titule i da će tek da slavi uspehe ove sezone.

-Mnogo je dobar osećaj. Sezona je bila dugačka, ali jako uspešna. Ne znam šta da kažem sada, srećan sam mnogo. Sada želim da se opustim i uživam i da proslavim trofeje, ne razmišljam o budućnosti – rekao je Roberts.

Povezana vest:  KRAJ NBA LOKAUTA, Igrači se vraćaju u dvorane, agenti pregovaraju sa ekipama

Aleksandar Rašić bio je uobičajeno miran posle „sezone iz snova“.

-Mislim da niko ni u najluđim snovima nije mogao da očekuje ovakvu sezonu. Čestitam svima, a naročito navijačima na fantastičnoj podršci – rekao je Rašić.

Jan Veseli je kazao da je „srećan kao i svi ostali“, a na pitanje novinara da li će ostati i sledeće sezone, odgovorio je: Naravno!