Košarkaš Partizana Novica Veličković potpisao je danas novi jednogodišnji ugovor s tim beogradskim klubom i rekao da je to „najnormalnija odluka“.

-Svi znaju koliko ovaj klub volim i želim tu da budem, tako da je ova odluka najnormalnija što se mene tiče. Ekipa se promenila u odnosu na prošlu sezonu, ali ciljevi su uvek najviši kada igrate za Partizan. Ipak, ništa se ne obećava, jednostavno smo tu da igramo iz utakmice u utakmicu pa ćemo videti dokle ćemo dogurati ove sezone – rekao je Veličković, preneo je sajt Partizana.

Veličković je prošlu sezonu završio u Partizanu, a sada će od početka sezone nositi dres sa brojem 12. On je prvi trenig sa ekipom obavio sinoć u Hali sportova „Ranko Žeravica“.

Povezana vest:  Koga je Srbija slušala i gledala u 2017. godini na VEVO/YouTubu? Od Marije Žeželj jedino slušaniji “Despacito”!

Veličković je karijeru počeo u Partizanu 2004. godine i do 2009. osvojio je pet šampionskih titula, tri Jadranske lige i dva Kupa. On je posle toga igrao za Real Madrid, Mega Vizuru, Brose Basket i Trabzon.