Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je večeras da je loša igra njegove ekipe u prvom poluvremena uzrok poraza od Panatinaikosa u četvrtom kolu Evrolige.

-Igrali smo veoma loše od početka utakmice, kako u odbrani, tako i u napadu. Dozvoljavali smo im da dolaze do lakih poena, a pravili smo i dosta grešaka. Tako se igra odvijala u prvom delu i to je uzrok poraza ‘ rekao je Radonjić posle utakmice.

Povezana vest:  Češka pobedila Letoniju u meču za 7. mesto na EP

Zvezda je večeras u Atini poražena od Panatinaikosa sa ;59:70, što je crveno-belima drugi poraz u Evroligi.

-U drugom poluvremenu smo igrali znatno bolje u odbrani i delimično bolje u napadu, ali to je bilo sve što smo mogli da uradimo u večerašnjoj utakmici-rekao je Radonjić.

U dresu Zvezde debitovao je novi plejmejker Nejt Volters.

-On je nastupio posle samo dva treninga. Videćemo kakav će biti. Mi želimo da budemo konkurentni sa svim ekipama u Evroligi – dodao je Radonjić.

Povezana vest:  Alimpijević novi trener ruskog Avtodora

On je rekao da je njegova ekipa igrala loše protiv Barselone pre dva dana u Beogradu, ali da je tada imala znatno više energije.

-Pre dva dana protiv Barselone smo igrali loše, ali s dosta energije, međutim, večeras nam je nedostajalo koncentracije u prvom poluvremenu – rekao je Radonjić.

Trener Panatinaikosa Ćavi Paskval rekao je da je njegova ekipa ostvarila bitnu pobedu.

Povezana vest:  Vujošević: Nemamo kapacitet da igramo i protiv sudija

„Srećni smo zbog večerašnje pobede. Igrali smo sjajno 30 minuta, ali smo u poslednjih 10 minuta izgubili kontrolu. Možda je pad u igri uzrok fizičke pripreme, a možda je i mentalni problem, ali sam srećan što smo na kraju ostvarili bitnu pobedu“, rekao je Paskval.