Trener košarkaša Partizana Aleksandar Džikić rekao je danas, pred utakmicu protiv Zjelone Gore, da njegov klub radi najbolje što može u najtežoj grupi FIBA Lige šampiona.

-Jasno je da je naša grupa u ovom takmičenju daleko najkvalitetnija, ali je takodje jasno da se to neće promeniti. To smo prihvatili i radimo kako najbolje možemo sa onim što imamo – rekao je Džikić za klupski sajt.

Partizan će u utorak dočekati Zjelonu Goru u trećem kolu Lige šampiona, a posle pobede i poraza u prve dve utakmice tog takmičenja. Džikić je kazao da poljski klub ima evroligaško iskustvo.

Povezana vest:  U petak utakmice četvrtfinala Kupa za žene

-Naš sledeći protivnik je ponovo ekipa koja ima evroligaško iskustvo, što dovoljno govori o tome o kakvom se klubu i organizaciji radi. Što se njihovog sastava tiče, imaju vrlo iskusnu bekovsku liniju i čvrste i aktivne centre – kazao je Džikić.

Košarkaš Partizana Vanja Marinković rekao je da je ekipa svu pažnju usmerila na predstojeću utakmicu.

Povezana vest:  Vujošević: Bolja odbrana Zvezde odlučila derbi

-Uvek govorimo da je svaki sledeći meč najvažniji, jer u svakom meču imamo i želju i obavezu da pružimo svoj maksimum. Očekuje nas utakmica protiv još jedne jake i iskusne ekipe, ali mi ćemo izaći na teren spremni da damo sve od sebe – rekao je Marinković.

Utakmica će se igrati sutra od 18.00 u hali „Aleksandar Nikolić“. Ulaz na tribine koštaće 500, a u parter 800 dinara. Pojedinačne ulaznice će se prodavati na dan utakmice od 10.00 do 15.00 u prostorijama kluba na stadionu Partizana, a od 15.00 do početka meča na blagajni hale.

Povezana vest:  JADRANSKA LIGA, Rezultati današnjih utakmica i tabela Jadranske lige