Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je večeras da je srećan što je njegova ekipa težak ciklus utakmica završila pobedom protiv Mornara u Jadranskoj ligi.

-Sve vreme smo se ;prijatno osećali ovde, bilo je dosta i naših navijača i hvala im na podršci. Imali smo želju da se pokažemo u pravom svetlu i da ostvarimo ono što smo zacrtali, a to su novi bodovi. Ovim večeras smo završili taj težak ciklus utakmica i srećan sam što smo osvojili bodove – rekao je Radonjić novinarima posle utakmice.

Zvezda je večeras u Baru pobedila Mornar sa 71:59 u sedmom kolu Jadranske lige i tako zadržala maksimalan učinak u regionalnom takmičenju. Crveno-beli su u prethodnih 14 dana odigrali šest utakmica, kako u Jadranskoj, tako i u Evroligi.

Povezana vest:  19. KOLO NLB LIGE, Zvezda dočekuje Cedevitu, Partizan u Sarajevu, FMP u Sloveniji

-Svesni smo da nije bilo lako večeras, ali isto tako nije bilo lako ni u prethodnom periodu. Nemamo mnogo vremena za priču i analizu… Svi znaju da nas očekuju još mnogo ovakvih ispita i mi moramo da se okrenemo ka tome – rekao je Radonjić.

On je dodao da će njegova ekipa u narednom periodu pokušati da bude što bolja i da je „sva koncnetracija usmerena ka narednom protivniku“ – Baskoniji u Evroligi.

Povezana vest:  Navijači Galatasaraja prete: Ko je sledeći?

Upitan koga vidi kao glavne favorite za titulu u Jadranskoj ligi, Radonjić je rekao da se pet ekipa odvojilo posle sedam kola.

-U ranoj fazi sezone se odvojilo pet ekipa, što je jako interesantno. Naravno, to su Budućnost, Partizan, Cibona, Cedevita i mi… Ima još mnogo da se igra, ne razmišljam toliko daleko, idemo korak po korak – rekao je Radonjić.

Povezana vest:  EVROLIGA, Partizan izgubio od Makabija