Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić izrazio je danas nadu da će njegova ekipa uspeti da prevazidje sve probleme s kojima se susreće i da će na gostovanju protiv Efesa u Evroligi uspeti da ostvari pobedu.

-Za iznenadjenje tamo je potrebno da igramo jako dobro. Očekuje nas tim koji igra kvalitetno, trener je nov, napravili su dosta izmena u timu, svesni smo šta nas čeka, i još putujemo bez Luke Mitrovića. Ono što je dobro u ovoj situaciji je da Luka nije teže povredjen, ali odsustvo svakog igrača u ovakvom rtimu utakmica za nas je težak udarac, što znači da ćemo morati da damo više od maksimuma da dodjemo do iznenadjenja – rekao je Radonjić za klupski sajt.

Košarkaši Zvezde otputovali su danas za Istanbul, gde ih sutra očekuje utakmica protiv Efesa u devetom kolu Evrolige.

Povezana vest:  NLB LIGA, Rezultati devetog kola NLB lige

-Efes je ekipa koja ima veliki kvalitet i koja od nas zahteva da budemo dobri u oba prvaca kako bi im parirali. ;Sva četiri tima iz Turske su izuzetno jaka, sa ogromnim ulaganjima i sa visokim ambicijama. Ambijent koji nas očekuje tamo znamo da nam daje prostora da se osećamo dobro, ali je na terenu puno kvaliteta – rekao je Radonjić.

Povezana vest:  Denver pred eliminacijom, dabl-dabl Jokića

-Efes ima mnogo iskusnih igrača, ali i dosta mladih talentovanih. Atletiski izuzetna ekipa, igraju snažno, imaju mogućnost da koriste taj kvalitet na različite načine, i mi moramo da odgovorimo tome na terenu. Ipak, ovo je samo jedna utakmica, tek deveto kolo – dodao je on.

Zvezda posle osam utakmica ima polovičan učinak u Evroligi – po četiri pobede i poraza, dok Efes ima tri trijumfa i pet poraza.mUtakmica devetog kola Evrolige izmedju Efesa i Crvene zvezde igraće se sutra od 18.00.

Povezana vest:  REGIONALNA LIGA, Radnički pobedio Krku u Kragujevcu