Trener košarkaša Mega Leksa Dejan Milojević rekao je da je u današnjoj utakmici protiv Karpoša došlo do izražaja neiskustvo njegove ekipe.

-Čestitam Karpošu na zasluženoj pobedi, bili su bolji danas. Mi smo prvu četvrtinu odigrali jako loše i potrošili smo puno energije da se vratimo u utakmicu. Na kraju je do izražaja došlo naše neiskustvo po ko zna koji put ove sezone. Opet je izgubljena utakmica na jednu loptu, gde je loše odigrana odbrana i promašen napad – rekao je Milojević.

Povezana vest:  Himki deklasirao Crvenu zvezdu u Moskvi

Mega je izgubila danas u Skoplju od ekipe Karpoš Sokoli sa 75:72 u 13. kolu Jadranske lige.

-Ovo je bio jako bitan meč za nas i ovim porazom se uključujemo u grupu ekipa koje se bore za opstanak. Praktično smo na pobedu iznad ekipa koje su poslednje na tabeli. S obzirom da imamo jako težak raspored, moraćemo mnogo bolje da igramo da bi ostali u ligi – rekao je Milojević.

Povezana vest:  Obradović pred Armani: Očekujem da odigramo dobar meč

Mega sada ima skor od četiri pobede i devet poraza.

-Ovo je bila jako bitna utakmica za nas. Loše smo počeli meč, dozvolili smo 25 poena Karpošu u prvoj četvrtini. Posle toga smo odigrali bolje u odbrani, ali nismo najbolje odreagovali u njihovom poslednjem napadu. Oni su pogodili taj poslednji šut i zasluženo su pobedili – rekao je košarkaš Mege Jovan Novak.

Povezana vest:  Radonjić: Falilo nam je iskustva za pobedu