Trener košarkaša Mega Leksa Dejan Milojević rekao je da veruje da njegova ekipa i pored izostanaka igrača, može da skupi snage i da odigra dobar meč protiv Olimpije u Jadranskoj ligi.

-Očekuje nas teško gostovanje u Ljubljani koje je dodatno otežano izostankom Kostje Mušidija koji je sa svojom reprezentacijom na juniorskom Evropskom prvenstvu, kao i neigranjem Marka Tejića koji zbog povrede ruke neće putovati u Sloveniju – rekao je Milojević za sajt kluba.

Povezana vest:  SUPERLIGA SRBIJE, Zvezda bolja od Mega Vizure

Mega sutra gostuje Olimpiji u utakmici 14. kola Jadranske lige.

-Pored agresivne i pametne odbrane od početka meča, moramo da obratimo i pažnju na greške kojih smo imali previše, posebno u poslednjem meču. Olimpija je vrlo kvalitetna ekipa koja je značajno napredovala na tabeli. Ipak, verujem da možemo da skupimo snage da odigramo dobar meč i da pobedom završimo ovaj niz gostovanja – rekao je Milojević.

Povezana vest:  Rakočević u bolnici zbog pucanja čira

Mega Leks i Olimpija su se u Jadranskoj ligi do sada sastajali sedam puta uz skor 4-3 za slovenački tim. Poslednji susret je odigran u 1. kolu kada je Mega slavila u Sremskoj Mitrovici sa 86:85.

Posle 13 odigranih kola u regionalnom takmičenju, Mega ima skor 4-9, dok Olimpija ima pobedu više.

-Očekuje nas težak meč u nedelju sa kvalitetnom ekipom Olimpije. Moramo da uđemo u meč maksimalno koncentrisani i sa puno energije. Samo na taj način i pored izostanaka koje imamo u ekipi, možemo da iznenadimo ekipu Olimpije i da pobedom popravimo utisak iz poslednjih par mečeva – rekao je plejmejker Mege Jovan Novak.

Povezana vest:  RED BULL KING OF THE ROCK U BEOGRADU

Utakmica između Olimpije i Mege igra se sutra od 17.00.