Novi košarkaš Crvene zvezde Amerikanac Dion Tompson rekao je danas da želi polako da se uklopi u tim, pošto ne želi da poremeti sve što je dobro među crveno-belima.

Dosadašnji košarkaš Galatasaraja danas je doputovao u Beograd iz Istanbula. On će u toku dana obaviti lekarske preglede, večeras će se upoznati sa saigračima, a u utorak će obaviti prvi trening, navodi se na sajtu Zvezde.

Povezana vest:  NBA VESTI, Džejms predvodio Klivlend do nove pobede

-Uzbuđen sam i vrlo zadovoljan zbog dolaska u Zvezdu. Tim je trenutno u odličnoj formi, sa nekoliko velikih pobeda u Evroligi, neporažen u ABA ligi. Drago mi je što ću postati deo takve ekipe. Cilj je da se polako uklopim u tim, jer ne želim da poremetim ono što je već dobro – rekao je Tompson, koji igra na poziciji krilnog centra.

Povezana vest:  Reuters: Evropski talenti značajno podižu popularnost NBA u Evropi

On je naveo da mu je prva asocijacija na Zvezdu veoma jaka i agresivna odbrana sa mnogo trčanja i da mu je drago što će igrati takvim stilom.

-Mislim da je ekipa u dobroj poziciji da se ponovo domogne plej-ofa, što i jeste cilj. Pokušaću da pomognem u tome – dodao je američki košarkaš.

Košarkaši Zvezde igraju večeras od 19.00 časova u beogradskoj hali „Aleksandar Nikolić“ protiv Zadra u Jadranskoj ligi.

Povezana vest:  Košarkaš UCLA Nikola Dragović priveden u Los Angelesu