Trener košarkaša Partizana Aleksandar Džikić rekao je danas da njegovi igrači ne smeju da se opuštaju ili misle da će unapred pobediti protiv Solnoka u 11. kolu Lige šampiona.

-Solnok je značajno promenio sastav u odnosu na našu prvu utakmicu…i to će sigurno doneti novi kvalitet njihovoj igri u napadu…Igraju i mnogo agresivnije u fazi odbrane, sa mnogo kontaktna i pomaganja. Kada se sve to podvuče, nema mesta nikakvom opuštanju ili ‘unapred upisanim bodovima’, jer ako ne uđemo maksimalno spremni za borbu, ništa dobro iz toga ne može da se dobije – rekao je Džikić za sajt kluba.

Povezana vest:  Jokić dao 17 poena uz 13 skokova u porazu Denvera

Partizan trenutno ima šest pobeda, a Solnok jednu. Crno-beli su u poslednjih mesec i po dana imali mnogo problema sa povredama, koji i dalj traju.

-Zdravstvena situacija je potpuno nezahvalna. Treniramo nekompletni, a to nam je već više puta poremetilo rad i način pripreme za utakmicu – rekao je Džikić.

Utakmica Partizan-Solnok igra se u sredu od 20.00. Prodaja ulaznica počinje tri sata pre početka meča na blagajni dvorane „Aleksandar Nikolić“. Cena ulaznice za tribine je 300 dinara, dok je parter 500 dinara.

Povezana vest:  REGIONALNA LIGA, Bilić: Kazniću Cibonu, trijumf Partizana čist kao suza