Trener Mega Leksa Dejan Milojević rekao je danas da je ponosan na svoje košarkaše jer su večeras pobedili „ozbiljnu ekipu“ Strazbura.

-Ovo je bila veoma važna utakmica za nas jer smo pobedili ozbiljan tim sa ozbiljnim trenerom i veoma sam ponosan na moje momke. U mnogim stvarima su nadigrali protivnika – rekao je Milojević novinarima posle utakmice u Sremskoj Mitrovici.

Mega je zabeležila četvrtu pobedu u 12 kola Lige šampiona, pošto je na svom terenu sa 86:82 savladala Strazbur. Srpski klub je imao i 17 poena prednosti, ali je do trijumfa došao u neizvesnoj završnici.

Povezana vest:  Banki novi trener Armanija

-Na kraju je izašla na videlo naša mladost, vodili smo 17 poena razlike i počeli često da gubimo lopte i dali im šansu da se vrate. Ali, pobedili smo, i to je najvažnije. Sa ovom pobedom smo dobili samopouzdanje za nastavak sezone – kazao je Milojević.

Košarkaš Mege Vlatko Čančar kazao je da se pokazao nedostatak iskustva njegovog tima.

Povezana vest:  NBA VESTI, Džejms se vraća u Klivlend

-Igrali smo veoma dobro prvih 35 minuta, a pred kraj se videlo da nemamo iskustvo, lako smo gubili lopte i dali protivniku šansu da se vrati u utakmicu, ali smo imali sreću da pobedimo – kazao je Čančar.

Trener Strazbura Vensan Kole rekao je ključ utakmice bila agresivnija igra i dominacija u skoku srpskog kluba.

Povezana vest:  NBA VESTI, Oklahoma smanjila prednost San Antonia