Lebron_DzejmsKlivelend u šoku: Lebron nam je pljunuo u lice

 

Nakon što je najavio svoju odluku o prelasku u Majami Hit, u Klivlendu je ljubav nad Lebronom Džejmesom prepustila mesto mržnji.

Veliki broj onih koji su se kleli na večnu ljubav ponajboljem košarkašu današnjice strgnuo je sa sebe dres Kavalijersa sa brojem 23 i zapalio ga, a kamenovana je i zgrada TV-kuće iz čijeg je studija Džejm kazao ono što navijači Klivlenda nisu želeli da čuju.

Povezana vest:  Jovanović: Radnički je protiv nas uvek dodatno motivisan

-Opalio je šamar gradu koji je stajao iza njega i bodrio ga još od srednjoškolskih dana. Doći na televiziju i pljunuti nam na takav način u lice ružan je potez sa njegove strane – mišljenja je Erl Mauldina, razočaranog navijača.

Džejms je rođen u Akronu, po broju stanovnika petom gradu američke države Ohajo u kojoj se nalazi i Klivlend, grad u finansijskom kolapsu usled gašenja autoindustrije. Uprkos teškoj situaciji, stanovništvo Klivlenda moglo je da se hvali nečim što niko nije imao, a sada su i bez toga ostali.

Povezana vest:  SUPERLIGA SRBIJE, Zvezda bolja od Mega Vizure

-Do samog kraja nas je držao u neizvesnosti. Ko smo mi da se sa nama tako postupa!? Želiš li ostati, ostani. Ukoliko to nije tvoja volja, samo nestani. Ali, imali smo pravo to da saznamo na drugačiji način i pre celog sveta . veli Geri Hanter, još jedan u nizu razočaranih.

-Ovo je kao da smo izgubili finale šutom uz zvuk sirene. Nikada nisam mislio da će otići – dodao je još jedan navijač, dok je posebno ogorčen bio stanoviti Fred Sčerpak:

Povezana vest:  Košarkaši Partizana počeli sa treninzima na otvorenom

-On je gubitnik i bolje je da je otišao. Time nam je učinio uslugu.