partizan real arena gasic trener

Gašić: Najviše brine povreda Milosavljevića

Pomoćni trener košarkaša Partizana Velimir Gašić, koji je večeras vodio ekipu protiv Makabija, rekao je da je rival zasluženo slavio, ali da sve u timu najviše brine povreda kapitena Dragana Milosavljevića. 
-Čestitam Makabiju na zasluženoj pobedi… Ono što je za nas najveća briga je povreda Milosavljevića. Sada zaista ne znamo o kakvoj je povredi reč, to ćemo saznati tek kada budemo došli u Beograd – rekao je Gašić za klupski sajt.
Partizan je izgubio sa 67:88, a u drugom poluvremenu se povredio Milosavljević, koji je napustio parket šepajući i nije se vraćao u igru. Makabi je vodio skoro sve vreme ubedljivom razliku u duelu u Tel Avivu. 
-Pokazali su zavidan nivo kvaliteta i podigli su prag timske igre I nivo forme. Mi u prvom poluvremenu jednostavno nismo odigrali sa punom koncentracijom. Kvalitet Makabije i greške koje smo pravili rezultirali su visokim vođstvom – rekao je Gašić.
-U drugom poluvremenu smo odigrali borbenije i angažovanije u svim fazama igre… Nivo i sam način igre su nam doneli veći kvalitet, i to nas je uz angažovanje i borbenost dovelo u situaciju da drugo poluvreme igramo u egalu… Okrećemo se narednim utakmicama – rekao je Gašić. 

Povezana vest:  NBA VESTI, Pobeda Oklahome za izjednačenje u seriji