Predsednik košarkaškog kluba Crvene zvezde pozvao je danas navijače da na predstojećoj evroligaškoj utakmici protiv Olimpijakosa podrže beogradske crveno-bele, dodavši da razume i poštuje odnose navijača dva kluba.

-Razumem i vrlo poštujem odnose koje naši navijači imaju sa Olimpijakosom i Spartakom iz Moskve, i poštovanje koje medjusobno gaje izmedju sebe. U životu sam uvek želeo da dobijem utakmicu i stavljao potrebe svog kluba na prvo mesto. Protiv brata i najboljeg prijatelja sam upravo najviše i želeo da dobijem basket. Zato očekujem da naši navijači, kao i uvek, budu uz navijače Olimpijakosa i u sredu, ispune dvoranu do posledneg mesta – rekao je Čović za sajt kluba.

Povezana vest:  NBA otvara centar kod Pekinga

On je ocenio da će Zvezda u slučaju pobede biti na korak „velikog uspeha“ i da će dobiti „novu finansijsku injekciju“, koja ;je u u sitaciji s mnogim problemima preko potrebna.

-Mi do sada nismo pobedili Olimpijakos, ali i mnoge druge do sada nismo pobedjivali, pa smo ih sada pobedili. Kao prava braća, očekujem iz svih grla navijanje za Crvenu zvezdu – dodao je on.

Povezana vest:  NBA VESTI, San Antonio deklasirao Oklahomu

Utakmica 27. kola Evrolige izmedju Crvene zvezde i Olimpijakosa igraće se u sredu od 19.00 u Beogradskoj areni. Čović je čestitao ekipi na rezultatu protiv Budućnosti i zahvalio se navijačima koji su se odazvali apelu kluba da ispune dvoranu „Aleksandar Nikolić“.