Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je danas da će njegova ekipa pokušati da se što bolje pripremi i odigra dobro protiv Barselone u Evroligi i pored iscrpljujućeg meča protiv Olimpijakosa.

-Posle iscrpljujućeg meča sa Olimpijakosom, sledi nam novi težak duel sa Barselonom. Imamo malo vremena da se spremimo na najbolji mogući način i pored činjenice da ćemo jedan veliki deo tog vremena provesti u putu ka Barseloni – rekao je Radonjić za sajt kluba.

Povezana vest:  Svetski poznati dizajneri parfema kreiraju za Avon

-Barselona ima veliki kvalitet, odlične igrače, ali činjenica je i da su imali puno problema sa povredama. Pokušaćemo da se što bolje pripremimo i odigramo dobar meč u Barseloni – dodao je trener Zvezde.

Košarkaši Crvene zvezde izgubili su sinoć od Olimpijakosa posle produžetka, a već danas su otputovali za Barselonu gde ih u petak očekuje meč 28. kola Evrolige sa domaćim timom.

Povezana vest:  Božović: Idemo redom, svaka utakmica je važna

-Fizički umor je tu, a već sledi novo iskušenje u Barseloni. Imaju dobar tim, dosta kvalitetnih igrača. Nisu zadovoljni rezultatima, imaju dosta povredjenih i to im je ove sezone stvorilo veliki problem. Ti momci su takmičari i sigurno će tražiti pozitivne stvari. Mi moramo da se potrudimo da maksimalno nametnemo svoj način igre – rekao je košarkaš Zvezde Nemanja Dangubić.

Povezana vest:  Pešić: Zvezda na pravom putu, raduju me ovacije

Utakmica se igra sutra od 21.00.