Košarkaš Partizana Mihajlo Andrić rekao je danas da će predstojeća utakmica protiv Cedevite biti najvažnija do sada.

-Svaka utakmica je drugačija. Oba tima imaju vremena da se koliko je moguće bolje pripreme za majstoricu. Uz to, ovaj meč ima veću težinu nego svaki prethodni. I jednima i drugima znači mnogo, baš kao što je i velika razlika u očekivanjima – rekao je Andrić za sajt Jadranske lige.

Partizan će u nedelju gostovati Cedeviti u trećoj, odlučujućoj utakmici polufinala regioalnog takmičenja. Andrić je naveo da ima mnogo stvari koje mogu da odluče pobednika.

Povezana vest:  POSLE MEČA PARTIZAN - MARUSI, Partizanovi igrači očekivali tešku utakmicu

-Oba tima imaju pojedince koji mogu da odluče susret, obe ekipe igraju čvrsto, zdravstveni bilten je takodje veoma važan – kazao je on.

Andrić je naveo da u ekipi Partizana vlada uobičajena atmosfera pred okršaj u Zagrebu i da bi tim od četvrtka trebalo da bude kompletan. On je istakao da će crno-beli imati „bezrezervnu podršku“ navijača, bez obzira na to koliko će ih biti u hali.

Povezana vest:  Zverev: Odigrao sam najbolji meč u životu

-Mi ćemo imati bezrezervnu podršku naših navijača, ne broje se samo oni koji su direktno u hali. Uostalom, ta ogromna količina energije je nosila nas. I pored toga, Cedevita je odigrala vrlo dobro… Ali, ipak smo pobedili – rekao je Andrić.

Utakmica će se igrati u nedelju od 19.00 u Zagrebu.