Trener Mege Dejan Milojević rekao je danas da će njegovi košarkaši pokušati da iznenade u gostima podgoričku Budućnost i ostvare pobedu koja bi im mnogo značila.
„Moramo da igramo izuzetno agresivno u odbrani i da ne dozvolimo puno ofanzivnih skokova kao u meču protiv Olimpije. Očekuje nas veoma težak meč, ali ćemo dati sve od sebe da ih iznenadimo na njihovom parketu i dođemo do pobede koja bi nam puno značila“, rekao je Milojević za klupski sajt.

Povezana vest:  NBA liga kaznila Smarta i Smita zbog koškanja tokom utakmice

Mega će gostovati ekipi Budućnosti u petom kolu ABA lige, u kom će pokušati da ostvari treću pobedu u sezoni.

„Igraćemo protiv veoma kvalitetne ekipe koja se nalazi u odličnoj formi i veliki je favorit u ovom duelu. Pobede na gostovanju Zvezdi i Hapoelu to samo potvrđuju“, naveo je Milojević.

Mega je do sada igrala 10 puta protiv Budućnosti u ABA ligi i pobedila je četiri utakmice.

Povezana vest:  NBA VESTI, San Antonio deklasirao Denver

Košarkaš Mege Vlatko Čančar kazao je da će utakmica biti dobar test da njegova ekipa „vidi gde je u odnosu na najjače timove u ligi“.

„Očekuje nas težak meč protiv Budućnosti koja je pokazala da je vrlo kvalitetan tim. Najbitnije je da popravimo slab utisak iz prošlog meča i da se vratimo u naš ritam. Budućnost je u seriji pobeda do kojih je došla agresivnom i čvrstom igrom“, kazao je Čančar.

Povezana vest:  Partizan poražen od Uhikahe, sutra sa Realom

Utakmica će se igrati u subotu od 17.00 u hali Morača u Podgorici.