Trener košarkaša Mega Bemaksa Dejan Milojević rekao je danas će njegova ekipa u predstojećem meču protiv FMP-a morati da podigne agresivnost i intenzitet u odbrani ako želi pobedu u Železniku.

-U petak gostujemo FMP-u Železniku koji je zabeležio sve tri pobede na svom terenu uz veoma dobre partije ove sezone u ABA ligi. Svakako nas očekuje težak meč gde mi, pre svega, treba da podignemo agresivnost i intenzitet u odbrani. Ukoliko uspemo u tome, verujem da možemo da dodjemo do pobede koja bi nam značila pred pauzu koja sledi zbog FIBA prozora za reprezentacije – rekao je Milojević za sajt kluba.

Povezana vest:  Letonija prvi četvrtfinalista EP

Košarkaši Mege sutra gostuju u Železniku ekipi FMP-a u utakmici devetog kola ABA lige. Mega posle osam odigranih kola ima skor od tri pobede i pet poraza, dok FMP ima polovičan učinak. Trener Mege za meč protiv FMP-a zbog povreda ne može da računa na Nikolu Miškovića i Ognjena Čarapića.

Krilni centar Mege Stefan Fundić rekao je da je FMP dobro počeo sezonu, ali da njegova ekipa ide na pobedu na svakoj utakmici.

Povezana vest:  Šakota: Manjak energije i loša odbrana na kraju

-Dobro smo trenirali i to kad-tad mora da se vrati kroz rezultat na utakmicama. Ako pristup i želja za pobedom budu na visokom nivou, verujemo da ćemo osvojiti nova dva boda – rekao je Fundić.

Utakmica izmedju Mege i FMP-a igra se sutra od 18.00 u hali u Železniku.