Zvezda: Zahvalni smo Petroviću

aco_petrovic_cz_trenerKošarkaški klub Crvena zvezda saopštio je danas da je zahvalan bivšem treneru Acu Petroviću za sve što je uradio, ali je naveo da „nema čarobni štapić“ da sa njim rešava probleme.

-Klub je zahvalan Acu Petroviću za sve što je uradio od kada je stao na čelo stručnog štaba…U Evropkupu je postigao odličan rezultat…doveo ekipu do gotovo izvesnog plasmana u narednu fazu, dok i pored osam poraza u NLB ligi Zvezda najbolje igrala protiv najboljih – Cibone i Partizana – navodi se u saopštenju Zvezde.

Povezana vest:  Karte za Lijetuvos Ritas od ponedeljka u prodaji

Ugovor između Petrovića i Zvezde sporazumno je raskinut juče, a trener je danas rekao da nije kriv za loše rezultate i rad u besparici i bez kompletne uprave. Uprava crveno-belih navela je danas da se problemi ne mogu rešiti odmah.

-Upravni odbor nema čarobni štapić da nagomilane probleme odmah reši. Rešavamo ih postepeno…Sigurno se ne ponosimo činjenicom da kasnimo sa platama, ali maksimalno se trudimo da obezbedimo normalno funkcionisanje kluba – piše uprava Zvezde.

Povezana vest:  Nove kazne za Zvezdu i Partizan

-Mi jesmo klub koji funkcioniše na profesionalnom nivou, ali za rad i rezultate u Zvezdi neophodne su i emocije, kod igrača, uprave i navijača. Petroviću želimo mnogo sreće i uspeha u daljoj trenerskoj karijeri – navodi se u Zvezdinom saopštenju.