vlada_jovanovic_trener_kk_partizanPRIPREME PARTIZANA

Uspešan završetak mini turneje

 

Uspešno je završena mini turneja košarkaša Partizana mt:s u okviru pripremnog perioda. U četvrtom prijateljskom meču izabranici trenera Vlade Jovanovića pobedili su slovenački klub Krku rezultatom 56:49 (17:19, 8:15, 11:15, 13:7).

U prvoj četvrtini je prikazana ujednačena igra obe ekipe, dok je druga deonica u potpunosti pripala timu iz Humske. Odličnom odbranom dozvolili su protivnicima samo osam poena, a konstantno dobrom igrom u napadu stvorili su i dvocifrenu razliku. Domaćini su u poslednjoj odigrali agresivnije, međutim to nije bilo dovoljno za značajniju promenu rezultata.

Povezana vest:  Bogdanović MVP 11. kola Top16 faze Evrolige

Najefikasniji u ekipi srpskog šampiona bio je Javai sa 17 poena, dok su na drugoj strani Buker i Balažić predvodili svoj tim sa po 11 poena.

Partizan mt:s – Popović 9, Jaramaz, Kecman 2, Milosavljević 2, Lučić, Katić 6, Jawai 17, Lešić 5, Mitrović 4, Božić 6, Vesely 5, Đekić.

Krka – Ikonić 9, Dragić 1, Rojc 1, Petrov 6, Murić 4, Pavić 3, Đorđević 3, Buker 11, Krivec, Drobnjak, Balažić 11.

Povezana vest:  Košarkaši Partizana žele da se vrate na pobednički kolosek

Crno beli su se odmah posle utakmice uputili ka srpskoj prestonici. Danas (ponedeljak) će biti njihov slobodan dan, a od utorka nastavljaju dalje sa pripremama. Naredna utakmica je zakazana za 18. septembar kada ce tim iz Humske ugostiti Igokeu iz Aleksandrovca.