kobe_bryant_nikeKobi Brajan u nedelju gleda Čelzi i Arsenal

 

Svoj životni sportski san van košarkaških terena ispuniće sebi vođa Los Anđeles Lejkersa, Kobi Brjan. Pohodiće utakmicu Čelzija i Arsenala.

Susret koji se u nedelju igra na londonskom Stamford Bridžeu najjača je utakmica 7. kola engleskog prvenstva koje je, kao klinac koji je odrastao u Italiji, Kobi sanjao da uživo barem jednom pogleda.

Povezana vest:  NBA VESTI, Pobeda Oklahome, poraz Minesote

U Londonu je, inače, Brjan poslovno. U tamošnjoj O2 Areni predvodiće u ponedeljak svoje Lejkerse protiv Minesota Timbervolvesa u prvoj predsezonskoj utakmici NBA lige. Reč je o evropskoj turneji.

-Kao dete sam uvek išao na utakmice Serije A, ali želja mi je bila da pogledan jednu premierligašku. Majka me nikada nije pustila. Govorio sam joj kako bih voleo da gledam Liverpul ili tako nešto, a ona mi je uzvraćala zabranom. Sada, 20 godina kasnije, imam šansu da odem i to je sjajno – rekao je nakon treninga održanog u subotu jedan od najboljih košarkaša sveta.

Povezana vest:  EP MLADI, Druga pobeda mladih košarkašica

Trener tima Fil Jakson ograničiće Brjanovu minutažu kako bi sačuvao svog najboljeg košarkaša, ali i dati mu dovoljno minuta da engleska, a potom i španska publika (u četvrtak Lejkersi igraju u Barseloni) vidi jednu od najvećih zvezda NBA lige.