uvalin_trener_kk_czNLB REGIONALNA LIGA

Uvalin: Još jedna teška utakmica

 

Budućnost – Crvena zvezda 89:75

 

Posle drugog poraza na startu regionalne NLB lige trener Crvene zvezde Mihajlo Uvalin bio je zahvalan čelnicima podgoričke Budućnosti koji su omogućili da Luka Drča bude podvrgnut snimanju povređenog mišica, a potom nastavio:

-Odigrali smo još jednu tešku utakmicu sa raspoloženim rivalom, koji je imao vetar u leđa nakon pobede protiv Partizana. Budućnost po godinama nije stara, ali je iskusnija od nas. Mi smo izgubili kompas od prvog trenutka. Imaćemo velikih problema u gostima, drugačije će biti u Beogradu. Momci imaju problema da se priviknu na jake i snažne sisteme igre koji se forsiraju. Mi smo za tri dana izgubili dva igrača na poziciji dva, a sinoć na treningu je prst nabio Nedović, a ta povreda je još od Saragose. Ako Budućnost bude ovako šutirala za tri poena u nastavku, sigurno će igrati na fajnal-foru. Mi se već od sutra okrećemo meču sa Radničkim za koji ćemo pokušati da se dobro pripremimo i dođemo do pobede.

Povezana vest:  Domović Bulut pred All Stars turnir: Stil iz dvorišta donosi titule

Prvi strateg Budućnosti Dejan Radnonjić je rekao

-Počeli smo dobro utakmicu i u prvoj četvrtini smo napravili razliku koja nam je omogućavala da u nastavku igramo mirno i da kontrolišemo dešavanja na terenu. Crvena zvezda nijednom nije ozbiljnije zapretila, a to nam je dalo mogućnost da rasporedimo minutažu, jer smo imali težak duel sa Partizanom, a čeka nas još jedan težak ispit protiv Hemofarma. Osećaj je dobar nakon dve pobede, čestitam igračima, a od sutra se okrećemo novim obavezama.

Povezana vest:  NBA VESTI, Krstić solidan