Zvezda počinje godinu duelom sa FMP-om

trifunovic_predstavljanje (1)Trener košarkaša Crvene zvezde Aleksandar Trifunovich kazao je da želi da njegova ekipa na sutrašnjoj utakmici sa FMP-om u 15. kolu Jadranske lige pobedom počne novu godinu.

-Želim da našim navijačima pošaljemo poruku. Osim karaktera i želje za pobedom, moramo da razvijamo i želju za dobrom igrom. Moramo i da naučimo da se nosimo sa pobedama i porazima. Da iz eventualnih izgubljenih mečeva izlazimo jači i da razvijamo naš sistem igre – kazao je danas Trifunović za klupski sajt.

Prvi duel dve ekipe u Jadranskoj ligi FMP je rešio u svoju korist posle produžetka.

-FMP jeste najmlađa ekipa u Jadranskoj ligi, ali ne i najneiskusnija. Zbog ranog ulaska igrača u seniorski pogon i načina rada koji gaje duži niz godina sigurno im ne manjka iskustvo – naveo je Trifunović.

-Ono što želim od moje ekipe je maksimum na terenu. To treba da se ispolji u odbrani i u tranziciji a da napad bude proizvod timskog rada i inspiracije pojedinca – dodao je trener crveno-belih.
Trifunović bi na utakmici koja che se igrati od 19.30 u dvorani Pionir trebalo da računa na kompletan sastav, iako su Vuk Radivojević i Nemanja Nedović imali problema sa lakšim povredama

Povezana vest:  EVROLIGA, TOP 8, Prvi radni dan Partizana u Tel Avivu