Aleksandar Trifunović zahvalio se navijačima

 

aleksandar_trifunovic_trener_kkcz1Utakmica u Pioniru obeležila je sjajna poseta, dobra košarka i druga pobeda crveno-belih u kratkom vremenskom roku.

Vlade Đurović, šef struke FMP-a čestitao je pobedniku:

-Sa ovako raspoloženim rivalom nismo mogli da očekujemo izlazak iz rezultatske krize. Da smo igrali u drugačijim okolnostima, kao što je to bio slučaj kada je u Pioniru gostovala Budućnost, imali bismo daleko više šansi. U međuvremenu se promenio trener i atmosfera. Imali smo mnogo igrača koji nisu bili raspoloženi za igru. Teško je praviti rezultat sa celom mladom ekipom. Zato sam insistirao da dođe iskusniji igrač, prvo je to bio Cvetković, sada je tu Stefanović. Ali, nažalost nije stigla ispisnica iz Irana. Od njega očekujem da bude nešto poput Petra Božića u Partizanu – rekao je Đurović.

Povezana vest:  Šmit ispred Divca u Kući slavnih

Aleksandar Trifunović, trener Crvene zvezde bio je zadovoljan atmosferom na tribinama i bodovima u regionalnom takmičenju:

-Bilo je evidentno da su moji igrači bili u određenom grču. Razlog tome je verovatno i puna hala. Besplatan ulaz je možda uzrok, ali svakako ne glavni. Istakao bih korektno navijanje, dali su primer fer i sportske podrške. Ova ekipa želi da zasluži poverenje publike. Nadam se da će i na narednim mečevima biti isti broj navijača na tribinama. Ovi igrači su u proteklih godinu dana promenili tri trenera. Svako ima svoju filozofiju, mora im se dati određeni kredit, pogotovo kada se uzme u obzir sa kojima se svim problemima bore. Čestitam im što smo najviše koncentracije imali na minus osam. Govorimo da je FMP mlad tim, on to i jeste. Ali, ni naša ekipa nije puno starija, više je igrača na početku nego na kraju karijere – zaključio je Trifunović.