Vujošević nije zadovoljan igrom crno belih

 

dusko_vujosevic_trener_parEkipa Partizana zabeležila je novi poraz u Regionalnoj ligi. Posle furiozne pobede nad ekipom Litvanije u hali Pionir i ostvarenog plana i ulaska u TOP 16 u Evroligi tim Parnog valjka izgubila je meč u Zagrebu. Ovoga puta košarkaši Cibone su u Hali “Dražen Petrović” izgubili sa 10 poena razlike (69:59).

Za tim Partizana nije igrao Aleks Marić koji se povredio na meču sa Litvancima i pauziraće par nedelja.

Povezana vest:  PLEJ OF, FINALE, Lukajić: Ovi snimci će preplaviti ju tjub!

Posle utakmice u Zagrebu trener Partizana Duško Vujošević je rekao:

-Odigrana je važna utakmica, koja je u dobroj meri određivala prvu poziciju u regularnom delu u momentu kada oba kluba dolaze posle veoma teških i iscrpljujućih utakmica u Evroligi i ta potrošnja i fizička i psihička se osetila na terenu. Nisma zadovoljan igrom igrača pojedinačno, osim Slavka Vraneša. U toj situaciji Cibona je uspela da se više bori i zasluženo je dobila utakmicu. Ono što je zabrinjavajuće je da smo mi u momentu kada se lomila utakmica, dopustili Ciboni da napravi seriju 15:0, a do tog momenta smo napravili jedan faul, a to je za kritiku. A ako je utakmica i ovakav pristup posledica slavlja od utakmice sa Lijetuvos Ritasom, sa ovim je to završeno. Sudija Damir Javor nije odlučio pobednika, ali raste u čoveka koji odlučuje utakmice. Imao je tendenciju, i raste u nekoga ko hoće da on, a ne igrači i treneri, odlučuje o toku utakmice.

Povezana vest:  KOŠARKAŠKA LIGA SRBIJE, Hemofarm siguran u Valjevu

Partizan je sada treći na tabeli sa 10 pobeda i pet poraza, druga je Olimpija sa istim brojem pobeda i poraza ali boljom koš razlikom, dok je Cibona prva sa 13 pobeda i dva poraza.