FMP želi pobedu protiv Rige

 

dejan_musli_kkfmpKošarkaš FMP Železnika Dejan Musli rekao je danas da će njegova ekipa ići na pobedu protiv letonske Rige, u utakmici poslednjeg kola Grupe F u Evročelendž kupu, iako taj meč nema rezultatski značaj.

FMP sutra od 18 sati igra protiv Rige, utakmicu šestog kola Grupe F u Evročelendž kupu. Taj meč nema takmičarski značaj jer su se „panteri“ već plasirali u drugu fazu tog takmičenja, sa četiri pobede i porazom.

Povezana vest:  SUPERLIGA SRBIJE, Nikitović: Probaćemo da napravimo što bolji rezultat

-Želimo da prvi krug Evročelendž kupa završimo pobednički, kako bismo prekinuli seriju poraza. Kvalitetniji smo tim od Letonaca i verujem da ćemo slaviti kao i u prvom međsobnom meču. Naredni duel protiv Cibone u Jadranskoj ligi nam je važniji, a baš zato želimo da taj meč dočekamo u dobrom raspoloženju – rekao je Musli.

FMP se u drugi krug plasirao sa drugog mesta na tabeli, a prvi u Grupi F je turski Banvit, koji sutra od 19 sati dočekuje Okapi, koji je ostvario svih pet poraza.

Povezana vest:  Objavljen roster za NBA All-star utakmicu slavnih

Iz FMP-a saopšteno je da je ulaz na sutrašnju utakmicu besplatan. Pored košarkaša Rige, u ponedeljak je u Beograd doputovala i delegacija iz Letonije, kako bi se upoznala sa organizacijom FMP-a i započela poslovnu saradnju kluba iz beogradskog predgrađa sa Košarkaškom akademijom Riga i menadžerskom agencijom BAA Riga.