Pred meč Olimpijakos – Partizan

Janakis: Maksimalno motivisani protiv Partizana

 

euroleague_basketball_logoTrener košarkaša Olimpijakosa Panajotis Janakis je danas rekao da izuzetno poštuje Partizan i da će njegova ekipa igrati maksimalno motivisano, iako utakmica nema rezultatski značaj.

Olimpijakos je već osigurao prvo mesto u Grupi B Evrolige, a Partizan je takođe obezbedio plasman u Top 16 fazu tog takmičenja.

Povezana vest:  Jao Ming operisan, nastavak karijere neizvestan

-Partizan je ekipa koja je postigla mnogo toga. Oni će doći u Pirej da se bore do kraja što će i nas dodatno motivisati. Očekujem dobru utakmicu i verujem da će velika podrška navijača doprineti našoj pobedi – izjavio je Janakis.

Centar grčke ekipe Lukas Mavrokefalidis ocenio je da Olimpijakos protiv Partizana mora da igra kao da je u pitanju utakmica završnog turnira Evrolige.

Povezana vest:  Počinje takmičenje u Superligi Srbije

-Svaka utakmica je važna i iz svake može da se izvuče neka korist. Protiv Partizana moramo da igrako da je u pitanju ‘Fajnal for’. Moramo da budemo ozbiljni i da poštujemo protivnika. Partizan je talentovana ekipa, koja igra sa mnogo strasti i entuzijazma – zaključio je Mavrokefalidis.

U prvom meču ta dva rivala šampion Srbije je u Beogradu pobedio sa 86:80. Utakmica desetog kola Grupe B Evrolige između Olimpijakosa i Partizana igra se sutra od 20 sati u Pireju.