vlada_jovanovic_logo_vel_kznJovanović: Regionalno takmičenja nam važno kao Evroliga

 

Trener košarkaša Partizana Vlade Jovanović rekao je posle večerašnje pobede nad Crvenom zvezdom u Jadranskoj ligi da mu je to takmičenje jednako važno kao Evroliga jer ekipa u prvih sedam utakmica nije zabeležila očekivane rezultate.

-Ljudi misle da smo sve karte bacili sve na Evroligu, ali nije tako, Podjednako su nam važna oba takmičenja, a skor u Jadranskoj ligi i mesto na tabeli ne dozvoljavaju nam da lakše ulazimo u mečeve – rekao je Jovanović posle utakmice u kojoj je Partizan slavio sa 99:68.

Povezana vest:  Milojević: Ne razmišljamo o povredama, od nas sve zavisi

Crno-belima je to četvrta pobeda u regionalnom takmičenju, u kojem imaju i toliko poraza.

Jovanović je ocenio i da je ključ večerašnje pobede Partizana bio izuzetno dobar procenat šuta.

-Zvezda je ušla u meč sa velikom količinom energije, a nama su se u nastavku ‘otvorili’ šutevi. Pogađali smo više nego u dosadašnjem toku sezone i posle je sve bilo mnogo bolje – zaključio je Jovanović.

Povezana vest:  Francuskinje deklasirale srpske košarkašice

Trener crveno-belih Mihailo Uvalin kazao je da je njegova ekipa potpuno pala posle prve četvrtine.

-Utakmica je praktično bila gotova posle prve četvrtine. Našim greškama nismo stekli pet, šest poena razlike, iako smo mogli jer smo u prvoj četvrtini odličan ritam. Posle toga smo kompletno pali I mogu da kažem, raspali se na poziciji plejmejkera – naveo je on.

Povezana vest:  Obradović će naredne nedelje obavestiti Fenerbahče o odluci

-Da budemo iskreni, niko se nije ni nadao pobedi u ovom meču. Okrećemo se sledećoj utakmici sa Hemofarmom, jer tu vidimo svoju šansu – zaključio je Uvalin.

PHOTO: ataimages.rs