nba_novi_logoNBA LIGA

 

Kavalijersi se pripremaju za povratak LeBrona u grad

 

Sledeće nedelje se MVP košarkaš iz poslednje dve NBA sezone LeBron Džejms vraća u Klivland, klub čije je boje branio sedam godina, budući da 2. decembra u Quicken Loans Arenu dolazi Majami Hit.

Uprava kluba očekuje emotivnu reakciju navijača koji se osećaju izdanima budući je njihov dojučerašnji miljenik i idol odlučio da napusti Klivland tokom leta i da pređe u Majami, a svoju odluku pritom je objavio na televiziji (ESPN).

Povezana vest:  EVROLIGA, Pobeda Uniksa nad Fenerom posle preokreta

Tako Associated Press piše da su se iz Kavalijersa odlučili nakon savetovanja s NBA-ligom, pooštriti mere osiguranja u i ispred same Quicken Loans Arene pre, tokom i nakon same utakmice, kao i da iz kluba pozivaju navijače da se suszdrže od nošenja majica s opscenim i uvredljivim porukama protiv Džejmsa koje su posle njegovog odlaska postale vrlo popularne.

Povezana vest:  Radonjić: Da odigramo dobro, sa čvrstom odbranom i pametnim napadom

Vlasnik Klivland Kavalijersa Dan Gilbert poručio je da će biti zabranjen ulazak u dvoranu s „anti-LeBronovim“ majicama.

-Očigledno je da su vulgarne stvari, kakve ne biste želeli da vaša deca vide, zabranjene, ali nećemo biti ni Gestapo – napisao je putem Twittera Gilbert, jasno tako stavivši do znanja da su manje provokacije jednog od najboljih košarkaša današnjice itekako poželjne.

Povezana vest:  Perasović potpisao dvogodišnji ugovor sa Efesom