aleksandar_stanojevic_adidasStanojević traži ubedljive pobede da bi utišao kritičare

 

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević rekao je danas da njegova ekipa mora da protiv Metalca ostvari ubedljivu pobedu ne samo zbog osvajanja prvog mesta u jesenjem delu Super lige, već i zbog toga da javnost i rivali ne bi minimalizovali rezultate crno-belih.

-Metalac u poslednje tri utakmice ima dve pobede. Njihov novi trener uradio je dosta na psihološkom planu. Moramo da ‘zatvorimo’ njihovog špica Misdongarda Betoligara. Važno je da pobedimo i to ubedljivo, da nam niko ne minimalizuje dosadašnje rezultate – rekao je Stanojević na konferenciji za novinare u Beogradu.

Povezana vest:  Od 1. jula online prodaja ulaznica za Euro 2012.

Partizan sutra igra protiv Metalca, a sledeće nedelje u poslednjem kolu jesenjeg toka Super lige dočekuje Slobodu Sevojno.

Partizan je prvobitno trebalo da gostuje Slobodi, ali su Užičani zatražili promenu domaćinstva, kako bi u prolećom delu prvenstva na svom renoviranom stadionu mogli da dočekaju crno-bele.

Takva odluka Užičana, izazvala je negativan komentar trenera Partizanovog rivala u borbi za titulu Aleksandra Kristića, a pojedini funkcioneri Crvene zvezde rekli su čak da se dovodi u pitanje regularnost Super lige.

Povezana vest:  Džerard se na leto seli u MLS

-Koliko ja imam informaciju, mislim da je Sloboda i Zvezdi ponudila zamenu domaćinstva. Ipak, ne želim previše to da komentarišem, neću da posle svake utakmice pričamo o regularnosti. Baš iz tog razloga moramo ne samo da pobeđujemo, već da to radimo ubedljivo – istakao je on.

Dva kola pre kraja jesenjeg dela prvenstva Partizan ima tri boda više od Crvene zvezde, a Stanojević je naveo da cela ekipa oseća umor od naporne sezone.

Povezana vest:  Al Vasl otpustio Maradonu

-Prirodno je što svi osećamo želju da odemo na odmor. Odigrali smo 11 utakmica u Evropi, tu su i prvenstveni mečevi. Ipak, bićemo maksimalno motivisani jer želimo da zadržimo prvo mesto pred zimsku pauzu – rekao je Stanojević.

Trener Partizana dodao je da za sutrašnju utakmicu nema problema sa povredama igrača.

Poslednja utakmica 14. kola Super lige Partizan-Metalac igra se sutra od 17 sati na stadionu u Humskoj.