CNL-WCAM813x_3DCanyon vas vodi u Njujork!

 

Ljudi koji kupuju Canyon Graffiti proizvode sada mogu da osvoje putovanje u mesto gde su grafiti nastali, grad koji nikada ne spava!

Canyon će pokloniti 3 putovanja za dve osobe, uključujući letove i smeštaj, u jedan od najšživopisnijih, dinamičnijih i uzbudljivijih gradova na svetu – Njujork!

Sve što je potrebno da uradite je da pošaljete zanimljive i kreativne slike sa Canyon Graffiti proizvodima, i da vaši prijatelji i porodice glasaju za njih! Što više glasova dobijete, bliži ste Njujorku!

Kako krajnji korisnici učestvuju u takmičenju:

– potrebno je da odete na www.facebook.com/Canyontech ili na sajt takmičenja (uskoro)

– potrebno je da popunite obrazac za prijavljivanje (ime, godište, zemlja i email adresa)

Povezana vest:  Sajber kriminalci koriste MS office Word kako bi targetirali žrtve

– potrebno je da predate “cool“ i kreativnu sliku sa Canyon Graffiti proizvodima

– potrebno je da vaši prijatelji i porodica glasaju za vašu fotografiju!

 

Slike sa najviše glasova biće finalisti, a Canyon tim će odabrati 3 srećna dobitnika koji će ići u Njujork.

 

 

Pravila i uslovi

 

Ucesnici mogu da podensu kreativne slike koje sadrže Graffiti proizvode po sopstvenom izboru. Slike moraju da pokažu Canyon Graffiti proizvode izvan pakovanja čime se potvrđuje da su kupljene od strane učesnika.

Svaki učesnik i/ili posetilac sajta može da glasa samo jednom po slici. Javni glasovi će odrediti finaliste, a Canyon tim će odabrati 3 pobednika.

Povezana vest:  Vip predstavlja HTC Legend™

Konkurs je otvoren za svakog, osim onih direktno uključenih u organizaciju.

 

Takmičenje će se održati od 1. decembra do 5. januara 2011. godine.

Period za podnošenje: 1. decembar do 5 januar 2011.

Žiri bira pobednike: 6. januar do 11. januar 2011.

Objava pobednika: 12. januar 2011.

 

Slanjem fotografija na www.facebook.com/Canyontech ili na sajt takmičenja koji cće biti kasnije objavljen, učesnici ovlašćuju Canyon Corporate da koristi predate slike u svrhu promocije takmičenja. Takođe, na ovaj nacin Canyon je u mogućnosti da koristi osnovne informacije i postavlja poruke na Facebook wall.

Prijavljene slike ne bi trebalo da sadrže elemente ili scene nasilja, poniženja, brutalnosti, diskriminacije ili na bilo koji drugi način krše moralni kodeks i etičke norme.

Povezana vest:  Samsung očekuje veći operativni profit od predviđanog

Organizatori konkursa zadržavaju pravo da uklone, bez najave i objašnjenja bilo kakve komentare koji sadrže uvredljive komentare, primedbe rasističke prirode, oglašavanje, pozive na nasilje i slično.

Konkurs će biti istaknut na sajtuwww.canyon-tech.com

Uz Canyon diskreciju konkurs može da bude objavljen na drugim internet izvorima kompanije. Na organizatoru konkursa je diskreciono pravo, tok konkursa može biti široko pokriven na različitim informativnim sajtovima i medijima.

Pravila i informacije o toku konkursa su javno objavljeni na sajtu takmičenja (uskoro) i www.facebook.com/Canyontech  iwww.canyon-tech.com

Svaka zainteresovana osoba ima pravo da kontaktira organizatora za objašnjenja pojedinih odredbi ili drugih neophodnih informacija

Organizatore možte kontaktirati putem:[email protected]